Våra tjänster

Vi på Svenska stenar vill underlätta för er under den svåra tid som följer efter bortgången av en älskad. Det gör vi genom att erbjuda hjälp med att designa, beställa och leverera en personlig gravsten på ett tryggt och säkert sätt. Antingen kan ni välja att själva formge och designa er produkt i vårt designverktyg, eller så kan ni ta hjälp av en av våra professionella designers som stöttar och guidar er genom processen.

Om ni väljer att designa själva

Om ni väljer att själva designa er produkt använder ni vårt moderna designverktyg. Verktyget är okomplicerat och guidar er genom varje steg i processen, från att välja modell till att addera text och eventuella symboler och motiv. När ni designar en produkt i designverktyget kan ni när som helst spara er produkt. Det innebär att ni inte behöver känna någon stress, utan att ni i lugn och ro kan arbeta fram just den produkt som ni föreställt er. Om ni önskar hjälp eller guidning under tiden som ni arbetar med er produkt, är ni givetvis välkomna att kontakta oss – oavsett om ni vill ha hjälp i verktyget eller inspiration. 

Om ni önskar vår hjälp

Det kan vara svårt att pussla ihop alla bitar när sorgen är djup, därför tillhandahåller vi även tjänster för att avlasta er. Om ni till exempel önskar hjälp med att formge er sten finns det såklart också möjlighet att ta hjälp av vårt designteam. De är specialister på våra produkter och hjälper er att ta fram en produkt som överensstämmer med era önskemål. För oss är det viktigt att ni blir nöjda med resultatet, därför efterfrågar och lyssnar vi alltid in era specifika behov för att kunna skapa en personlig produkt i enlighet med era förväntningar. Vårt professionella team har många års erfarenhet av grafisk design för att kunna hjälpa er att förverkliga den perfekta minnesstenen för er bortgångne.

Hander som haller i varandra

En trygg och okomplicerad process

För att underlätta processen ytterligare erbjuder vi koordineringsservice. När ni känner er nöjda med er design verifierar vi att allt blivit korrekt innan er sten skickas för produktion. Er produkt tillverkas sedan enligt er design på en av våra produktionsanläggningar och kvalitétsgranskas innan den färdigställs. När produkten godkänts skickas sedan ordern till er eller till montören. Genom att välja till vår monteringstjänst bistår vi med att koordinera monteringen med kyrkogården och säkerställer att er sten blir installerad.